Japan TKY

Japan TKY is zeer succesvol vrouwenmodemerk op de Nederlandse markt. Doelgroep van het label zijn vrouwen die met beide benen op de grond staan, en zelfverzekerd en zonder problemen haar gezin en werk combineren`, aldus de ontwerpers.                                                                 

Japan TKY werkt met korte termijn programma`s. Vijf keer per jaar wordt een flashcollectie gepresenteerd met een levertijd van zes tot acht weken. De Dames Heeren heeft Japan TKY ook in haar collectie opgenomen en bestaat uit onder meer jurken, blazers, tops, rokken en pantalons.

SUCCES

De Dames Heeren was een van de eerste winkels in Nederland die het label in haar collectie opnam en met succes. De klanten van De Dames Heeren zijn zo enthousiast over deze nieuwe kledinglijn, dat ook voor het seizoen NAJAAR-WINTER 2018|19 een mooie collectie is samengesteld bij De Dames Heeren.

Het merk onderscheid zich door de perfecte pasvorm, fijne stoffen en de draagbaarheid. Zakelijk, chique. 

De verschillende items zijn vervaardigd van ademende, kreukvrije en sneldrogende ecomaterialen. De maatvoering loopt van s tot en met xxl.

Door het grote succes van deze kledinglijn bij De Dames Heeren is deze niet meer weg te denken. Japan TKY en De Dames Heeren zijn bijna synoniemen voor elkaar. U vindt bij ons een van de grootste Japan TKY collectie van Nederland.

Sneak Preview

Dit is een kleine impressie van onze prachtige collectie Japan TKY. Voor een volledig beeld, bezoek vrijblijvend onze winkel aan de Gilzeweg 2 (koetshuis) te Chaam.

Klik hier voor de openingstijden

of

maak een afspraak voor Private Shopping.