Private Shopping

Shoppen wanneer u het past

Niet in een muisklik een zakelijke bestelling doen voor je kleding. Nee, in een gezellige omgeving met je vriendinnen je persoonlijke collectie samenstellen. Daarom heeft De Dames Heeren het unieke flexibele concept "Private Shopping" geintroduceerd. In alle rust op de tijd die je het best schikt en eventueel met je beste vriendinnen.

Shoppen is een beleving

Goed gekleed is zelfverzekerd

De kleding die je draagt moet goed aanvoelen en bepaalt in grote mate je stemming. Kleuren moet je met je eigen ogen zien en de textuur van de stof moet je voelen. Gebruik al je zintuigen bij de keuze van je kleding. Je eigen persoonlijke smaak, maar toch even de bevestiging van je beste vriendin. Zo ga je zelfverzekerd naar huis met de kleding die echt bij je past.

7 dagen per week tot uw dienst

Drukke baan, volle agenda? Bepaal zelf wanneer u in alle rust wilt shoppen. 

Dit kan bij De Dames Heeren. Maak een afspraak buiten de officiële openingstijden, eventueel met een of meerdere vriendinnen (max. 5 personen) voor een persoonlijke afspraak. De zaak is dan geheel voor jullie. Je gastvrouw van De Dames Heeren zorgt voor lekkere hapjes en een drankje.

Maak hieronder een keuze voor een geschikte datum en tijdstip en met één muisklik ligt uw afspraak vast of loop vrijblijvend binnen tijdens de normale openingstijden.

Reservering

Klik een tijdsblok aan